Expositie Atelierroute Schijndel

Museum Jan Heestershuis
4 juni t/m 18 juni 2023

Atelierroute Schijndel is uitgegroeid tot een evenement dat Kunst dicht bij de mensen brengt. Op zondag 4 juni kunt u een kijkje nemen in de verschillende ateliers van de deelnemende kunstenaars. In Museum Jan Heestershuis zijn van elke deelnemende kunstenaar 2 werken te zien. Voor diegene die op 4 juni niet in de gelegenheid is, kan de expositie Atelierroute Schijndel nog tot en met 18 juni in het museum komen bezoeken.

Er is veel te zien tijdens de Atelierroute Schijndel. Verschillende kunstenaars met ieder hun eigen handschrift en discipline. Van Abstract tot figuratief, van hout tot textiel en van modern tot klassiek. Bezoekers zijn op 4 juni van harte welkom in de ateliers van de kunstenaars. Bij alle deelnemers en in het Museum Jan Heestershuis zijn plattegronden beschikbaar om de route te plannen. Wanneer u bij Museum Jan Heestershuis begint, kunt  u van alle deelnemende kunstenaars 2 werken zien en de verdere route bepalen. Het museum is op 4 juni tijdens de atelierroute geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze editie is het gezamelijke thema "Vrijheid"  Dit thema sluit volgens de organisatie van de Atelierroute goed aan bij de gebeurtenissen van de laatste jaren. De Coronacrisis en de oorlog in Oekraïne hebben er flink ingehakt. Genoeg stof tot inspiratie.  

Voor meer informatie over dit evenement en de kunstenaars kijk op http://www.atelierrouteschijndel.nl/

 

Atelierroute 2023 afbeelding website 500x500

Atelierroute 2023 afbeelding website 500x500 schaal