Rondleidingen

Laat u inspireren door kunst. In de koffiecorner kunt u een van de films over Museum Jan Heestershuis bekijken. Ook een rondleiding door het museum behoort tot de mogelijkheden.

Rondleiding Museum Jan Heestershuis

Museum Jan Heestershuis biedt diverse mogelijkheden voor een groepsbezoek.Voor meer informatie of  voor een aanvraag kunt u contact met ons opnemen via museum@meierijstad.nl

Introductie

Het is mogelijk om voor een groep een introductie te verzorgen van een half uurtje. Daarna bezoekt u individueel het museum waar u nog de mogelijkheid heeft om vragen te stellen. De prijs voor deze introductie bedraagt €25,-. (exclusief de entree museum €3,- p.p., museumkaart geldig)

Rondleiding

Een rondleiding in het museum is mogelijk voor groepen van maximaal 10 personen. Is de groep groter dan 10 personen dan kunnen we de groep splitsen in bijvoorbeeld een groep die de beeldentuin kan bekijken, een groep die een film kan bekijken en de andere groep wordt door een gids rondgeleid. De prijs voor een rondleiding per 10 personen bedraagt €30,- (exclusief de entree museum €3,- p.p., museumkaart geldig).

Bruidsfoto's maken in het museum

Voor het maken van bruidsfoto’s in het museum en eventueel in de tuin rekenen we €40,- (tijdens openingstijden).

Koffiecorner

In onze koffiecorner of bij  mooi weer buiten op het terras is het mogelijk om een consumptie te gebruiken, eventueel met gebak op aanvraag.

Terug