Rondleidingen

Laat u inspireren door kunst. In de koffiecorner kunt u een van de films over Museum Jan Heestershuis bekijken. Ook een rondleiding door het museum behoort tot de mogelijkheden.

Rondleiding Museum Jan Heestershuis

Groepen van maximaal 15 personen kunnen een rondleiding door het museum boeken. Onder leiding van een gids maakt u kennis met het woonhuis, leven en werk van de kunstenaar Jan Heesters. Is de groep groter dan 15 personen dan kan de groep gesplitst worden in bijvoorbeeld een groep die de beeldentuin kan bekijken, een groep die een DVD kan bekijken en een groep die door de gids wordt rondgeleid.
De prijs per rondleiding is € 20,-, exclusief entree museum € 3,- p.p. Museumkaart geldig.

Film Museum Jan Heestershuis

Tijdens uw bezoek aan ons museum kunt u in de koffiecorner op verzoek een van de vele films over het museum en over de lopende tentoonstelling bekijken.

Film De Glazen Boerderij

Bekijken van een film (± 25 min.) die gemaakt is van de tentoonstelling WAAR?! Over de Glazen Boerderij. Frans de Witte, architect van MVRDV, vertelt in de film het verhaal over de totstandkoming van De Glazen Boerderij. Men heeft tevens de gelegenheid om de recente tentoonstelling in het Museum Jan Heestershuis en de beeldentuin bezoeken.
Prijs: € 3,- p.p. Museumkaart geldig. Eventueel uit te breiden met een rondleiding in het Museum.

 

Terug