Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Zin in een afwisselend en interessant vrijwilligerswerk in een gezellig team? Kom dan bij ons werken als:
Gastvrouw/ -heer: Dankzij jou krijgen onze bezoekers een hartelijk welkom.
Tuinman/ -vrouw: Dankzij jou ziet de beeldentuin er verzorgd uit.
Klik op de titel voor meer informatie

Museum Jan Heestershuis zoekt:

Zin in een afwisselend en interessant vrijwilligerswerk in een gezellig team? Kom dan bij ons werken als:

Gastvrouw/ -heer

Wat ga je doen: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Je ontvangt en informeert bezoekers, scant de museumkaarten, bedient de kassa, serveert evt. een kopje koffie of thee. Daarnaast zorg je dat het museum ‘klaar’ is om publiek te ontvangen. Je assisteert bij catering tijdens openingen en activiteiten.

Wij vragen: Als visitekaartje van het museum ben je enthousiast, klantvriendelijk en behulpzaam. Je hebt een flexibele instelling. Gezien de aard van de werkzaamheden en de situatie in het museum is het belangrijk dat je fysiek mobiel bent en geen moeite hebt met traplopen. De werktijden zijn op dinsdag t/m zondag, altijd van 12.30 – 17.00 uur. In overleg wordt bepaald hoe vaak je inzetbaar bent. In principe is het minimaal 1 x per week. Verder 1 x per 6 weken op een zaterdag of zondag.

Tuinman/ -vrouw

Taken: Het in teamverband 1 x per week uitvoeren van klein onderhoud van de museumtuin: onkruid verwijderen, kanten knippen, hagen snoeien etc.

Wat bieden wij: Je maakt deel uit van het team van ong. 35 vrijwilligers van het museum. Twee keer per jaar wordt een volledig verzorgd uitstapje georganiseerd, aangeboden door het museum.

Meer informatie:

Bij de balie van het museum of telefonisch: 073-5492276 of per mail mdekroon@meierijstad.nl  Marike de Kroon (conservator museum)