EverAfterPrint - Illustreren voor boeken: De Cover

Zet dit in mijn agenda

In deze workshop zullen Cindy (schrijver) en Renée (illustrator) uitleggen hoe zij het aanpakken. Tijdens de workshop ga je ook zelf aan de slag, dus schrijf je snel in!

Datum
donderdag 08 juni, 2023 van 19:30 tot 21:00
Locatie
RAADhuis Schijndel

Workshop Illustreren voor boeken: De Cover

Hoe vaak heb jij een boek opgepakt vanwege de cover? Waarschijnlijk vaak! Covers zijn stiekem best belangrijk. Ze kunnen écht een boek verkopen. Maar waar moet je op letten als je een cover ontwerpt? In deze workshop zullen Cindy (schrijver) en Renée (illustrator) uitleggen hoe zij het aanpakken. Want na 5 jaar ervaring hebben ze meer dan genoeg tips!

Tijdens de workshop ga je ook zelf aan de slag, dus schrijf je snel in via museum@meierijstad.nl

Toegang voor deze avond kost 5 euro en kan bij aanvang van de workshop per pin voldaan worden.

EverAfterPrint

Cindy en Renée, een schrijver en illustrator,  hebben samen inmiddels zes Young Adult boeken uitgegeven onder de naam EverAfterPrint. Ze zijn gefocust op het vertellen van diverse verhalen. Want ze vinden dat iedereen een held mag zijn! We hebben verschillende genres uitgegeven: fantasy, paranormaal en supernatural. Allemaal met een vleugje (of een flinke scheut) magie dus! Deze activiteit wordt georganiseerd door kunstcollectie Meierijstad en de Bibliotheek Meierijstad https:// www.kunstcollectiemeierijstad.nl