Museumrondleiding Nederlandse Gebarentaal

Zet dit in mijn agenda

Ontdek het verhaal van kunstenaars Jan Heesters en Kees Bol tijdens deze speciale rondleiding met aanwezigheid van een tolk NGT.

Datum
maandag 02 oktober, 2023 van 14:00 tot 15:30
Locatie
Museum Jan Heestershuis

In Museum Jan Heestershuis in Schijndel ontdek je hoe kunstenaar Jan Heesters (1893-1982) leefde. In zijn voormalig woonhuis ga je even terug in de tijd. In het museum is de tentoonstelling Kees Bol, Terug in Heestershuis te zien. Bol heeft in zijn begintijd als kunstenaar teken- en schilderlessen gekregen van Jan Heesters. Ontdek het verhaal van deze bijzondere kunstenaars.

Kunstcollectie Meierijstad en Museum Jan Heestershuis zetten zich in om een zo groot mogelijke groep in aanraking te laten komen met beeldende kunst.

Op maandag 2 oktober om 14 uur is er een speciale rondleiding met aanwezigheid van een tolk NGT gericht op mensen met een auditieve beperking. Deelname (inclusief entree) aan deze activiteit is gratis. Wel graag van te voren aanmelden via museum@meierijstad.nl

Bent u deze middag niet in de gelegenheid, maar wel geïnteresseerd in een “speciale” rondleiding dan kunt u ook contact opnemen en kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Website Jan Heesters    Kees Bol schildert in atelier  Heesters    olieverf      coll. Mus. JHH  RAADhuis